DE HEEMRAAD

Bouw- en aannemingsbedrijf de Heemraad is actief in de nieuwbouw- verbouw, renovatie, restauratie en utliliteitsbouw. Dankzij hen is de verbouwing van Dr. Blend tot stand gekomen.
www.heemraadbouw.nl

Heemraad

BARQO

Sharing economy is hot! Het bezit van materieel wordt steeds onbelangrijker en delen is de uitkomst. Barqo is hét deelplatform dat booteigenaar en mensen die willen varen samenbrengt! Toon aan dat je een boot huurt bij Barqo en ontvang korting op smoothies en juices bij Dr. Blend!
www.barqo.nl
Barqo x Dr. Blend

MICHELLE SCHRIER

Onze menukaart en bord zijn geïllustreerd door van Michelle Schrier.
www.michelleschrier.com

Michelle Shrier

SCOTCH & SODA

Scotch & Soda legt z’n hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. De producten zijn rijk aan details, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar. Dr. Blend is blij om door Scotch & Soda gekleed te worden!
www.scotch-soda.com

Scotch & Soda

MODEL WORKOUT

Model Workout is dé online sport- en lifestyle community voor alle meiden in Nederland. Iedereen mag zich aanmelden op ons platform en gebruik maken van onze online trainingen (workout video’s). Wij zijn van mening dat alle meiden in Nederland trots mogen zijn op hun lichaam en lekker in hun vel moeten zitten.
Bij Dr. Blend krijg je de ideale mogelijkheid om op een makkelijke en gezonde manier aan je lifestyle te werken.
http://www.modelworkout.nl
mw x Dr.Blend

ROTI

Al onze groente- en fruitresten en ander biologisch afval wordt ingezameld door Roti en gerecycled tot biogas en tweede generatie biodiesel.
www.rotie.nl

Rotie