OVER ONS

Dr. Blend is dé healthy hotspot in de binnenstad van Amsterdam, wij opende onze deuren in januari 2014.
Al onze producten zijn van biologische en/of duurzame teelt. Kom langs en probeer een van onze vers geperste juices en smoothies, in de zon genieten van een biologische kop koffie, ontbijt of lunch, bij Dr. Blend regelen we het voor je!

Early Birds
Onze deuren openen al in de vroege ochtend. Zo kun je de dag gezond beginnen en hoef je niet na te denken over wat je ontbijt, dat doen wij wel voor je. Je kunt een keus maken van het menu, je laten verassen door de dag special of zelf wat samenstellen. De keuze is eindeloos. Gezonde smoothies, heerlijke yoghurts, verrassende salades, wraps of sandiwches en heerlijke fairtraide koffie. Allemaal vers en voor je neus bereid. Vanaf 07:30 doordeweeks, 09:00 op zaterdag en 10:00 op zondag. Bij Br. Blend is het fijn wakker worden.

Onze producten
Dr. Blend heeft een passie voor gezond eten. Het gehele assortiment in onze winkel is zorgvuldig samengesteld op eerlijkheid en kwaliteit. Wij verkopen enkel producten die met liefde worden gemaakt. Doordat wij ons collectief van leveranciers zelf bewust hebben samengesteld, weten we waar al onze producten vandaan komen. We hebben daarom een uniek aanbod van biologische, eerlijke en verantwoorde producten. Ons passie voor gezond eten delen we met onze klanten én met onze leveranciers. Wij zien onszelf als schakel in het aanhouden van een gezonde levensstijl. Om die reden bieden wij niet alleen gezonde producten aan maar stimuleren wij jou ook om dit thuis voort te zetten. Zo verkopen wij onder anderen de krachtige blenders van NutriBullet waarmee je thuis heel snel een gezonde en lekkere smoothie kunt klaarmaken.

Service
Wij hebben in ons korte bestaan al vele bezoekers enthousiast gemaakt, en elke dag worden dit er meer. Dit stimuleert en inspireert ons enorm. Dr. Blend kun je zien als de ouderwetse gezellige buurt groenteman van de toekomst. Al onze klanten krijgen een persoonlijke benadering. Elke persoonlijke wens is voor ons een uitdaging. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent. Service is erg belangrijk voor ons. We staan daarom ook altijd open voor nieuwe en originele inbreng.

Uiteraard helpt ons personeel met al je wensen en vragen. Wij nodigen je dan ook graag uit en hopen je snel te mogen verwelkomen.

winkel Dr Blend Amsterdam