JUICES DETOX PAKKETTEN

WAAROM?

Een detox kuur is dé manier om het lichaam op natuurlijke wijze te ontgiften en tegelijkertijd te voeden met gezonde voedingsstoffen en enzymen. Terwijl we leven, eten en ademen, hopen gifstoffen zich op in het lichaam. Het is belangrijk om af en toe de tijd te nemen om onszelf te ontdoen van al deze ongezonde stoffen. Deze kunnen leiden tot zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Ons lichaam besteedt enorm veel energie aan de constante inspanning van onze spijsvertering. Als we stoppen met het eten van vast voedsel zal al het bloed en energie vanuit de spijsverteringsorganen vrijkomen en zich verplaatsen naar de hersenen, huid, lever, en andere organen die niet voldoende aandacht hebben gehad.

Tekenen dat het tijd is voor een detox moment zijn bijvoorbeeld:

  • een verzwakt immuunsysteem
  • een onrustige huid
  • allergieën
  • lage stemmingen of woede
  • slapeloosheid
  • slechte spijsvertering
  • gewichtstoename
  • weinig energie

DrDetoxBox Detox juices

HOE?

Alle detox juices zijn biologisch/duurzaam geteeld en samengesteld door een orthomoleculair diëtist en ondersteunen je lichaam in het eigen ontgiftingsproces tijdens je dagelijkse routine. Voor beginners bieden wij een 3 daagse kuur aan. Voor de ervaren Detoxers bieden wij een 5 daagse en zelfs een 7 daagse kuur aan. De DeDetoxBox kuren bestaan uit een vast samengesteld pakketbestaande uit 3 x 6 sappen 250ML en 3 x 3 shots. Een 3 daags detox pakket bevat totaal 27 flesjes. Wij leveren de detoxkuur op elk gewenst moment bij je af. Meer info kun je hier lezen. Naast de detox juices die DeDetoxBox levert, is het de bedoeling dat je geen ander voedsel tot je neemt en veel water en/of kruidenthee drinkt.

VOORBEREIDING

Voordat je een detox kuur kiest en start adviseren wij je goed naar je lichaam te luisteren. Probeer een detox kuur te vermijden op dagen waarop het erg druk of stressvol is op werk of school. Voor een optimale werking van de kuur en om het jezelf makkelijker te maken, is het verstandig goed voorbereid van start te gaan. Probeer een paar dagen van tevoren (minimaal 3) je voedsel inname al te minderen. Eet voornamelijk rauw voedsel en veel groenten, soepen, juices en smoothies plus drink daarnaast veel water. Tevens raden we aan de volgende producten helemaal niet meer te nuttigen een paar dagen voor je de detox kuur begint:

Alcohol, cafeïne, nicotine, dierlijke producten, geraffineerde suikers en tarwe

WAAROM DETOXBOX?

DrDetoxBox is de enige aanbieder van een detox kuur waarvan de juices zijn gemaakt biologische/duurzaam geteelde groenten en fruit. Ook is een persoonlijke aanpak bij ons van belang. We zijn er voor al je vragen en mentale support, tijdens,voor én na je detox kuur.

PRIJZEN JUICES DETOX PAKETTEN

3 daagse kuur van speciaal samengestelde detox juices: € 99,-
5 daagse kuur van speciaal samengestelde detox juices: € 159,-
7 daagse kuur van speciaal samengestelde detox juices: €219,-

Met elkaar detoxen is leuker, makkelijker en goedkoper! Wanneer je met twee of meer personen een detox pakket afneemt bij Dr. Blend gelden de volgende prijzen:

2x de 3 dagen DrDetoxBox voor €158,-
2x  de 5 dagen DrDetoxBox voor €254,40
2x de 7 dagen DrDetoxBox voor €350,40

ONLINE BESTELLEN KAN HIER >>